Nog een paar dagen…

Goedenavond volgers van The Ride,

Nou, nou dat waren een paar spannende weken. Allereerst ben ik een paar weken geleden begonnen met het extra belasten van mijn paard Wrangler. Dat ging eigenlijk geleidelijk en heel goed, tot hij vorige week ineens vanuit het niets kreupel ging lopen. We schrokken ons kapot en we dachten dat de tocht geen doorgang zou kunnen vinden. Na nader onderzoek bleek dat hij een wondje had onder zijn kogel. Gelukkig hebben we Wrangler na 5 dagen absolute boxrust weer helemaal de oude kunnen maken en hij loopt weer helemaal als vanouds. In overleg met Evelien van Trainingsstal Starnmeer, mijn steun, toeverlaat, vraagbak, paardenverpleegster en ( in mijn ogen ) allesweetster van en over paarden hebben wij besloten om zaterdag toch te starten.
Jullie moeten begrijpen dat de gezondheid van Wrangler bij zowel Evelien en mijzelf absoluut boven alles staat en als er ook maar enige twijfel zou zijn geweest hadden wij NOOIT de beslissing genomen om zaterdag toch te starten.

Verder heb ik tijdens mijn tocht van bijna 3 weken een aantal verplaatsing nodig. Ik heb een redelijk bekend bedrijf in Heerhugowaard benaderd en de eigenaresse zelf gesproken en uitgelegd wat ik nodig had en waar zij mij ongelofelijk mee zou kunnen helpen. Dit was op 18 mei.

Op 28 mei nog steeds geen antwoord en toen ik haar op 6 juni belde was ze in gesprek maar ik kreeg een berichtje dat ze me terug zou bellen. Dat gebeurde niet en toen ik haar een app stuurde kreeg ik er ineens één terug dat de data die ik gevraagd had vol zaten dus ik moest maar iemand anders benaderen. En dat 10 dagen voor vertrek.
Toen kwamen er drie toppers mij te hulp, de eerste is Erik Geels van Paardentaxi Randstad die een paar verplaatsingen aan mij gesponsord heeft. De tweede is Frank, de eigenaar van RightRent in Hoorn een verhuurbedrijf van Bestel en Vrachtauto’s die mij tegen een mooi tarief een bestelbus voor het weekend heeft verhuurd…….wat mij gelijk bij mijn derde topper, Chantal, brengt die mij voor het weekend een trailer heeft bezorgd. Zonder dit soort geweldige hulp had ik niet eens van start kunnen gaan dit weekend en niet verder dan Hoek van Holland kunnen komen.

Verder kan ik melden dat bijna alle overnachtigingen voor Wrangler en mijzelf zijn geregeld. Dank zij de tomeloze inzet van, Ciska, Randy en Debby, waarvoor mijn ongelofelijke dank.
Hou mijn website, die overigens geweldig wordt verzorgd door Miranda Somers, en mijn FB pagina in de gaten voor meer nieuws en foto’s en video’s die ik ga maken tijdens de tocht en misschien komen we elkaar onderweg nog ergens tegen……tot die tijd zeg ik,

Happy Trails

6 antwoorden
 1. Stanley van Eijk
  Stanley van Eijk zegt:

  Kees, veel succes met je uitdaging, ik hoop dat je “de Ride”helemaal kunt uitrijden en dat Wrangler het ook volhoud, top actie man👍

 2. Edwin
  Edwin zegt:

  Beste Kees,

  Je enthousiasme is geweldig, je doel is duidelijk. Ik ben over de streep gegaan en gesponsord. Iedere dag kijk ik naar jou blog, maar helaas komt deze niet verder dan 13 juni. Ik mis ineens het enthousiasme, en waar je nu bent, wie kom je tegen, waar ben je op bezoek gegaan, wat zijn je bevindingen, waar blijven de foto’s etc… Ik krijg hier nu ineens een beetje een naar gevoel van, wellicht is mijn onderbuik gevoel niet juist! Maar waar blijft je blog en jouw bevindingen, dat is het doel en dat is waar ik voor gesponsord heb.

 3. skeoch
  skeoch zegt:

  We offer you the opportunity to advertise your products and services.

  Ciao! Behold is an amazing offering for you. I can send your commercial offers or messages through feedback forms. The advantage of this method is that the messages sent through the feedback forms are included in the white list. This method increases the chance that your message will be read. The same way you received this message.
  Sending via Feedback Forms to any domain zones of the world. (more than 1000 domain zones.).
  The cost of sending 1 million messages is $ 49 instead of $ 99.
  Domain zone .com – (12 million messages sent) – $399 instead of $699
  All us sites that have a feedback form. (10 million messages sent) – $349 instead of $649
  All domain zones in Europe- (8 million messages sent) – $ 299 instead of $599
  All sites in the world (25 million messages sent) – $499 instead of $999

  Discounts are valid until April 11.
  Feedback and warranty!
  Delivery report!

  In the process of sending messages, we do not violate the rules of GDRP.
  This message is created automatically use our contacts for communication.

  Contact us.
  Telegram – @FeedbackFormEU
  Skype – FeedbackForm2019
  Email – FeedbackForm@make-success.com

  All the best

  This message is created automatically use our contacts for communication.

 4. JamesGeork
  JamesGeork zegt:

  My name is Pete and I want to share a proven system with you that makes me money while I sleep! This system allows you to TRY the whole thing for F R E E for a whole 30 days! That’s right, you can finally change your future without giving up any sensitive information in advance! I signed up myself just a while ago and I’m already making a nice profit.

  In short, this is probably the BEST THING THAT EVER HAPPENED TO YOU IF YOU TAKE ACTION NOW!!!

  If you’re interested in knowing more about this system, go to http://globalviralmarketing.com/?ref=qkgWOPkN5RoC1NWh and try it out. Again, it’s FREE!

  You can thank me later

  /Pete

 5. Annet
  Annet zegt:

  Ik was je email adres kwijt, maar gelukkig heb ik hem weer gevonden!
  Ben je nog steeds opzoek naar een spannende afspraak?

  Zelf ben ik hier namelijk naar opzoek!
  Wel de lusten zegmaar, maar niet de lasten van een vaste relatie!

  Voor als je niet meer weet wie ik ben, mijn naam is Annet.
  Ik ben 26 jaar en ik hoop niet dat mijn leeftijd een probleem voor je is!

  Ik hoop dat je nog steeds opzoek bent, zodat ik je niet onnodig (en ongewild) een bericht stuur!

  Voor meer informatie mag je ook mijn profiel bekijken, of een afspraak plannen!

  Klik hier om mijn profiel te bekijken http://www.secretflirters.com/annet ]


  Let op! Je krijgt naaktfoto’s te zien van mensen die je kent, wees hier discreet mee!
  De minimale leeftijd om je aan te melden is 18 jaar.

 6. Jamesclips
  Jamesclips zegt:

  Hi stichting-the-ride.nl
  Grow your bitcoins by 10% per 2 days.
  Profit comes to your btc wallet automatically.

  Try http://bm-syst.xyz
  it takes 2 minutes only and let your btc works for you!

  Guaranteed by the blockchain technology!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.